Klantenwerving

Tijdens een bedrijfsbuffet in Delft heb ik een verhaal verteld waarin de specialiteit van dit bedrijf de queeste was. Zowel klant als personeelslid vond hier het jargon in terug waardoor het goed ontvangen werd. Zo ging ik die avond de tafels langs en trakteerde vele nog op stoute versjes en een drinkliedje.

Opening

De expositie “Ontdek Jezelf” van kunstenares Beppie Lotterman, heb ik geopend met een verhaal. Haar drijfveer, visie en werkplaats hebben hier een extra laag in gekregen. De gasten werden door mij verwelkomd bij de deur,  In de bar heb ik later de bezoekers nog bezig gehouden met versjes en een liedje.

Familieaangelegenheid

Men zat rond het kampvuur dicht bij de Yurts waar geslapen werd. Op een provisorisch podiumpje vertelde ik ze hún avontuur! Korfballers, voetballers, biljarters en boogschutters zijn er aan te pas gekomen om de stamoudsten te bevrijden. Ook heb ik met de kinderen samen verhalen verzonnen terwijl ze hun marshmallows roosterden. 

Schoolproject

Na een solidariteitsproject in Bosnië waar ik als MC van de band Eenheid aan deel kon nemen, hebben we met de band een schoolproject gedaan op het Hooghuis Lyceum in Ravenstein.

We lieten situaties zien die daar heel anders verlopen dan hier. Een boswandeling bijvoorbeeld.